„В стремежите си за бъдещето залагаме на корекността, качеството и удовлетвореността на клиента.”

Костадин Цинцаров

Основател и съсобственик

 

Основана през 1992г, БИЛД- КМ е фамилна компания и е една от първите частни фирми, занимаващи се с производство на алуминиева дограма в България.

Днес, с повече от 25 годишен опит, фирма БИЛД- КМ е позната като водеща в областта на проектирането и изпълнението на уникални и запомнящи се по своя характер проекти. Продуктовата ни гама е обобщена в няколко основни направления:

  • Алуминиева и PVC дограма;
  • Окачени фасади;
  • Вентилируеми фасадни облицовки (композитни панели, HPL, фиброцимент, широкоформатна тънка керамика, керамични плочи и алуминиеви ламели);
  • Покривни остъклявания и зимни градини;
  • Автоматични врати, кръгли (кароселни) врати и врати за болнични заведения;
  • Слънцезащитни системи;
  • Стъклени парапети и стъклени преградни витрини

Ние вярваме, че клиентите създават репутацията на фирмата, затова работим усърдно за изграждането на доверие към нас като се отнасяме с внимание и разбиране към растящите очаквания на клиентите ни.

Като организация, целяща да осигури висока удовлетвореност на клиентите си и  готова да посрещне техните нарастващи изисквания, непрестанно подобряваме нашата продуктова линия и поддържаме нашите системи за управление в съответствие със стандартите БДС EN ISO 9001:2015, БДС EN ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2007.

Като част от тази политика работим за развиване и усъвършенстване на производствените си възможности и повишаване качеството на предлаганите от нас продукти и услуги.

Основните производствени мощности и централният офис на фирмата са разположени в гр. София на собствен терен от 2500 м2. В процес сме на изграждане и на база в близост до гр. Дупница, която ще разполага с около 3600 м2 производствена база и около 2000 м2 складова база. Фирмата разполага с високо технологични линии за производство на PVC дограми, многооперационни центрове за обработка на профили (архитектурни и стандартни) и листови материали (композитни панели, ламарини, HPL, фиброцимент, широкоформатна тънка керамика и други).

Наличието на съвременни машини в производството и постоянно обучаван производствен персонал, собствен инженерен отдел, работещ със специализирани програмни продукти за проектиране и за управление на машините, както и многогодишният опит на специалистите ни в производството и монтажа ни позволяват да гарантираме безупречно качество и ефективност на продуктите ни.

Признание за нашия професионализъм са доволните клиенти, както и сертифицирането ни от КАМАРАТА на СТРОИТЕЛИТЕ в България и вписването ни в Централния професионален регистър на строителите- сектор Строителство и не на последно място- членството ни в Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“.

Посветени на високите стандарти, ние се превърнахме в желан партньор при изпълнението на мащабни проекти не само за инвеститорите, но и за колегите от бранша.

 

Създаваме история, оставяйки след себе си наистина страхотни сгради - проекти, които говорят за нас без думи.

Очакваме Ви, за да пишем тази история заедно.

Pic1Pic2