Продуктовата ни гама включва изпълнението на прозорци и врати от алуминиеви, PVC и стоманени профили за жилищни, административни, производствени и обществени сгради, които могат да покрият и най-високите изисквания за енергийна ефективност.

Алуминиевите и стоманените архитектурни системи предлагат възможност за избор между термоизолирани профили за фасадни (външни) дограми и профили без термоизолация за интериорни витрини и врати.

Алуминиевите и стоманените архитектурни системи са често използвани за стъклени витрини на магазини и интериорни остъклени прегради за офис площи.

При PVC системите изборът е между 3, 4, 5 и 6 камерни профили, които предлагат различна степен на топлоизолация. Освен в стандартен бял цвят, PVC дограмите могат да бъдат едностранно или  двустранно каширани (фолирани), като клиентът има на разположение богат избор от фолиа- дървесни имитации или класически цветове.

В зависимост от архитектурната система са приложими различни видове отваряния, а за постигане на оптимален резултат и ефективност на крайния продукт подбираме и съответното остъкляване.

IMG_4187 dogrami 1 window-pvc dogrami 2